Hoşgeldin Ziyaretçi
Mesaj atabilmek için forumumuza kayıt olmalısınız.

Kullanıcı Adı

Şifre

Forumlarda Ara

(Gelişmiş Arama)

Forum İstatistikleri
» Üye Sayısı: 1
» En Son Üyemiz: admin
» Konu Sayısı: 3,921
» Mesaj Sayısı: 3,921

Tam İstatistik

Çevrimiçi Kullanıcılar
Şu anda 48 çevrimiçi kullanıcı var.
» 0 üye | 47 Misafir
Google

En Son Konular
Led aydınlatma , Elektrik...
Forum: My Forum
Son Mesaj: admin
06-20-2025, 11:47 PM
» Cevaplar: 0
» Gösterim: 6
Rüya, Rüya Anlamları, Rüy...
06-20-2025, 11:41 AM
» Gösterim: 8
rüyada görmek , rüyada gö...
06-20-2025, 11:37 AM
» Gösterim: 11
Akhisar Köfte , Köfte , A...
06-19-2025, 09:14 AM
Akhisar restoran , Akhisa...
06-19-2025, 09:10 AM
» Gösterim: 15
Ankara kanal temizleme , ...
06-19-2025, 08:52 AM
» Gösterim: 13
Ankara su tesisatçısı , A...
06-19-2025, 08:41 AM
» Gösterim: 7
Teşekkür Kartı , Sticker ...
06-18-2025, 09:47 PM
Kartvizit - marka özel st...
06-18-2025, 09:33 PM
» Gösterim: 10
Mobil jeneratör, römorklu...
06-15-2025, 10:03 PM

MEXC Deprem Bölgelerine Tüm İmkanlarıyla Yardımlara Devam Ediyor!
Gönderen: admin - 02-09-2023, 04:56 PM - Forum: My Forum - Cevap Yok

[Resim: m6hnq40.jpeg]

Türkiye’de meydana gelen 7.4 şiddetindeki deprem sonrası, MEXC Türkiye yardım ekibi acil durumlarda halkımıza yardıma koşmaya devam ediyor. AFAD (Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı) tarafından özel izne sahip plakalı 3. Tur Yardım Aracı, en kısa sürede AFAD yardım toplama merkezine doğru yola çıkacak. 

[Resim: k906vxw.jpeg]

MEXC Türkiye ekibi, yardım için Erzak toplamaya başladı. Erzak alımını tamamladıktan sonra yüklemeye başladı. Ekip, gıda, çadır ve diğer gereksinimlerin toplanmasında büyük çaba sarf ediyor. MEXC Türkiye ekibi, deprem bölgesine yardım için her türlü çabayı gösteriyor. Ekip, gıda, battaniye, çadır ve diğer gereksinimleri sağlarken, Ankara’da ise konuşmalarını yoğunlaştırdı.

[Resim: ld1edvf.jpeg]

MEXC Türkiye ekibi, bu zor sürecin üstesinden gelmek için elinden geleni yapıyor. Türkiye’deki acil durumlarda her zaman halkın yaralarını sarmaya devam ediyor. 

MEXC Türkiye ekibi, deprem bölgesindeki insanlarımıza yardım etmek için çaba gösteriyor ve her türlü desteği vermeye hazır. Ekip, çok yakın zamanda gıda ve çadırların bölgeye sevk edileceğini açıkladı.

Depremin meydana geldiği Türkiye’de MEXC Türkiye ekibi, afet bölgesine yardım etmeyi öncelik olarak koyuyor. Ekip, insanların acil durumlarda yardıma ihtiyacı olduğu için her türlü desteği vermeyi taahhüt ediyor. 

[Resim: gxh6n0c.jpeg]

MEXC Türkiye ekibi, kısa sürede yardım toplama merkezine ulaşmak üzere yola çıktı ve insanlarımızın amacına ulaşmak için çaba gösteriyor. Ekip, deprem bölgesine yardım sağlamayı hedefliyor ve vatandaşların desteğine ihtiyacı olduğunu vurguluyor.

Bu öğeyi yazdır

yangın tüpü, yangın dolabı, davlumbaz söndürme
Gönderen: admin - 02-08-2023, 10:40 PM - Forum: My Forum - Cevap Yok

[Resim: logo-18.png]
Sizlere en iyi şekilde kullanacağınız yangın tüpü satışlarını sunmaktayizdir. Tamamıyla orjinal ve uzun ömür kullanacağınız yangın tüpü kendi imalatımız olarak değerli müşterilerimize en uygun fiyatlar ile birlikte verilmesi sağlanmaktadir. Firmamizın uzun yıllardır beri vermiş olduğu tecrübelere dayanarak en iyi kaliteli yangın tüpü satışlarını sunmaktadirlar.
[Resim: estintori_home.jpg]
İnternetin bulundugu bütün her yerden daha kolay bir şekilde sitemize giriş yapma imkanları bulunmaktadir. Bu imkanlar ile yangın dolabı satışıda sitemizde yer almaktadir. Kategori olarak ve ürün olarak bir çok modeller ve çeşitler sitemizde yer almaktadir. Sizlerinde eğerki bir yangın dolabına ihtiyaçınız var ise kesinlikle en doğru yerde olduğunuzu unutmayınız.
Bununlada bitmeyip davlumbaz söndürme ürünüde sitemizde yer almaktadir. Kalite olarak en son teknoloji kalitesiyle birlikte ürünün satışları gerçekleşmektedir. İş yerleriniz için, eviniz için, ofisiniz için en çok tercih edilen ürünler siz değerli müşterilerimize sunuluyor eğerki sizlerde bu şekilde bir davlumbaz söndürme ürüne ihtiyaçınız var ise hiç durmadan sitemize giriş yapmanız yeterli olacaktır saygılarımızla

Bu öğeyi yazdır

paslanmaz sac, paslanmaz boru, krom boru
Gönderen: admin - 02-08-2023, 10:29 PM - Forum: My Forum - Cevap Yok

[Resim: gokdeniz-paslanmaz-logo-v3.png]
Sizlere en güvenilir şekilde hizmetlerimizi ve kalitemizi sunarak paslanmaz sac satışlarını sunmaktayizdir. Hiç bir türlü paslanmayan ve uzun ömür kullanacağınız saçlardan bahsetmek istiyoruz. Neredeyse bir çok yerde lazım olan ve kullanımı oldukla uzun ömürlü olan paslanmaz saç satışlarımız başlamıştır. Sitemizde bir çok model ve çeşitlerin olmasından dolayi dilemiş olduğunuz bütün her şeyi kolaylıkla göre bilirsiniz.
[Resim: ebab97762d.jpg]
İnternetin bulundugu bütün her yerden daha kolay bir şekilde sitemize giriş yaparak paslanmaz boru satışlarıda sitemizde yer almaktadir. Dilemiş olduğunuz en uygun fiyat bütçeleri ve kampanyalarımız ile birlikte sizlerde paslanmaz boru sahibi ola bilirsiniz. Türkiyenin en çok tercih edilen firmalarından bir tanesi olarak bilinmeye devam etmekteyizdir.
Bununlada bitmeyip dilemiş olduğunuz kadar kategorilere sahip olan ve krom boru satışlarıylada en çok alışverişin sağlanmış olduğu ürünümüzü sitemiz üzerinden veyahut arayıp irtibat numaralarından bizler ile irtibat kurarak bilgi sahibi ola biliyorsunuz. Sizlerinde ihtiyaçı olan krom boru almak istiyorsanız hiç durmadan sitemize giriş yapmanız yeterli olacaktır saygılarımızla

Bu öğeyi yazdır

Kış bahçesi, cam balkon , otomatik tente
Gönderen: admin - 02-08-2023, 10:11 PM - Forum: My Forum - Cevap Yok

[Resim: w%C4%B1ndowsan_logo_31052020_1752-son.png]
Sizlere en iyi şekilde hizmetler sunarak bir çok kişinin tercih etmiş olduğu Kış bahçesi olarak sunduğumuz kaliteli ürünlerden ve hizmetlerden bahsetmek istiyoruz. En uygun fiyat bütçeleriyle birlikte bir kış bahçesi yaptıra bilirsiniz. Profesyonel ekip kadromuz ile birlikte en uygun fiyatlarımızı değerli müşterilerimize sunmaktayızdır.
[Resim: Cephemiz.jpg]
İnternetin bulundugu bütün her yerden daha kolay bir şekilde sitemize giriş yapma imkanları bulunmaktadir. Bu imkanlar ile otomatik tente satış hizmetlerimizde bulunmaktadir. Dilemiş olduğunuz her yere en iyi şekilde otomatik tente yaptıra bilirsiniz. Ekip kadromuzun sunduğu kaliteyle birlikte sizlerde bir otomatik tente sahibi ola bilirsiniz.
Bununlada bitmeyip kategori olarak bir çok kategorilere sahip olan ve cam balkon hizmetlerimizde sitemizde yer almaktadir. Evinizdeki en iyi cam balkonların yapımını sağlmaktayizdir. Garanti olarak uzun ömür kullanacağınız garanti kapsamında olmaktadir. Eğerki sizlerde bu şekilde hizmetlerden faydalanmak ve yararlanmak istiyorsanız hiç durmadan sitemize giriş yaparak irtibat numaralarından kolaylıkla ulaşa bilirsiniz Saygılarımızla

Bu öğeyi yazdır

Kış bahçesi, otomatik tente, cam balkon
Gönderen: admin - 02-08-2023, 09:27 PM - Forum: My Forum - Cevap Yok

[Resim: w%C4%B1ndowsan_logo_31052020_1752-son.png]
Sizlere en iyi şekilde hizmetler sunarak bir çok kişinin tercih etmiş olduğu Kış bahçesi olarak sunduğumuz kaliteli ürünlerden ve hizmetlerden bahsetmek istiyoruz. En uygun fiyat bütçeleriyle birlikte bir kış bahçesi yaptıra bilirsiniz. Profesyonel ekip kadromuz ile birlikte en uygun fiyatlarımızı değerli müşterilerimize sunmaktayızdır.
[Resim: Cephemiz.jpg]
İnternetin bulundugu bütün her yerden daha kolay bir şekilde sitemize giriş yapma imkanları bulunmaktadir. Bu imkanlar ile otomatik tente satış hizmetlerimizde bulunmaktadir. Dilemiş olduğunuz her yere en iyi şekilde otomatik tente yaptıra bilirsiniz. Ekip kadromuzun sunduğu kaliteyle birlikte sizlerde bir otomatik tente sahibi ola bilirsiniz.
Bununlada bitmeyip kategori olarak bir çok kategorilere sahip olan ve cam balkon hizmetlerimizde sitemizde yer almaktadir. Evinizdeki en iyi cam balkonların yapımını sağlmaktayizdir. Garanti olarak uzun ömür kullanacağınız garanti kapsamında olmaktadir. Eğerki sizlerde bu şekilde hizmetlerden faydalanmak ve yararlanmak istiyorsanız hiç durmadan sitemize giriş yaparak irtibat numaralarından kolaylıkla ulaşa bilirsiniz Saygılarımızla

Bu öğeyi yazdır

MEXC Türkiye Ekibi Afet Bölgesinde!
Gönderen: admin - 02-08-2023, 08:14 PM - Forum: My Forum - Cevap Yok

[Resim: a21ioxr.png]

Türkiye'de 6 Şubat itibarıyla meydana gelen deprem, Türkiye'nin birçok bölgesini etkiledi. Deprem sırasında çok sayıda insanın evlerini kaybetmesi durumunda, Türkiye'nin farklı bölgelerinden yardım aracılarımızın ortalık alanlarınıza ulaşması için çalışmalar yapılmaktadır. 

Türkiye'deki deprem sonrasında hayatını kaybedenlerin sayısı henüz netlik kazanmadı. Ancak, çok sayıda insan evlerini kaybetti. Bu nedenle, Türkiye'de deprem sonrası yardım aracılarının hizmete girmesi gerekiyor. 

Türkiye'de deprem sonrasında birçok bölgeden yardım aracılarının gelmesi için çalışmalar yapılmaktadır. Türkiye'deki yardımlaşma kuruluşları, ülkenin farklı bölgelerinden birçok araç göndermek için çalışmalarına hız vermiş durumda. 

[Resim: 5xqiu19.jpeg]

Türkiye'deki deprem sonrası MEXC Türkiye ekibi derhal yetkililer ile iletişime geçerek ellerinden gelen tüm desteği vereceklerini açıklayarak Türkiye temsilcileri ile birlikte hemen "Türkiye Deprem Yardım Özel Timi"ni kurdu. "Türkiye Deprem Yardım Özel Timi" üyeleri bol miktarda gıda, içecek, temizlik, temel ihtiyaç ve barınma malzemeleri satın alarak ilk parti yardım tırını afet bölgesine gönderdi. 

[Resim: gl81jk1.jpeg][Resim: ahs2uzn.jpeg]

MEXC Afet Bölgesine Ulaştı!

Devamında ikinci insanı yardım tırınıda hızlıca hazırlayıp deprem bölgesine doğru yola çıkarttı.

[Resim: eluofr8.jpeg]

MEXC Türkiye ekibi bu talihsiz olayın ilk dakikasından bu zamana kadar takipçisi olduğunu ve Kripto borsa platformları arasında ilk yardım eyleminde bulunarak tüm borsalara örnek bir davranış sergilemesi gözlerden kaçmadı. Bugün itibarıyla üçüncü yardım aracınıda içerisinde temel ihtiyaç malzemesi dolu üçüncü aracınıda Gaziantep'e doğru yola çıkarttı. 

[Resim: n1907t3.jpeg]

https://youtube.com/shorts/5W1sxhGCpg0

Türkiye'deki deprem sonrası yardım aracılarının hizmet verebilmesi için, ülkenin farklı bölgelerinden yardım kuruluşlarının desteği çok önemlidir. Yardım aracılarının hizmete girebilmesi için, ülkedeki farklı bölgelerden destek verenler gerekiyor. Bu nedenle, yardım aracılarının hizmet verebilmesi için, ülkemizdeki herkesin desteğine ihtiyaç duyulmaktadır. 

Sizlerin de Türkiye'nin farklı bölgelerinden yardımlaşma kuruluşlarına desteği ile, Türkiye'deki deprem sonrası ihtiyaç sahiplerine ulaşmak için hizmet verebilen yardım aracılarının hizmete girmesine yardımcı olabilirsiniz.

Bu öğeyi yazdır

MEXC Acil Deprem Yardım Duyurusu Malzemelerimizi Taşımak İçin Tırımız Yola Çıktı!
Gönderen: admin - 02-07-2023, 07:02 PM - Forum: My Forum - Cevap Yok

[Resim: osd3037.jpeg]

MEXC Türkiye yaşanan talihsiz olayı duyar duymaz "Türkiye Deprem Yardım Özel Timi" kurmuş ve gıda, içecek, temizlik, temel ihtiyaç ve barınma malzemeleri içeren yardım tırını yola çıkardı.

Bu anlamlı ve güzel davranış ile tüm borsalara örnek olarak bir çok borsanında aynı şekilde davranmasını sağlayan MEXC Türkiye durumla yakından ilgilendiğini duyurarak afet bölgesindeki insanların bir an önce yuvalarına kavuşmasını diledi.

MEXC Türkiye: "Vefat edenlerin ailelerine ve tüm halkımıza başsağlığı, yaralılara acil şifalar dileriz."

[Resim: 2t0uwue.jpeg]

[Resim: eltin8u.jpeg]

Bu öğeyi yazdır

takipçi satin al , takipçi al , instagram takipçi satın al
Gönderen: admin - 02-07-2023, 06:53 PM - Forum: My Forum - Cevap Yok

Sizlere en güvenilir şekilde hizmetlerini sunarak takipçi satın almak isteyenler için en uygun fiyatlar ile takipçi sahibi ola bilmektesinizdir. Neredeyse bir çok kişi artık internet üzerinden takipçi satın almaktadirlar. Ve bu şekilde dilemiş olduğunuz bütün takipçi kitlesine kolaylıkla sitemiz üzerinden faydalanarak yer edine bilirsiniz. Eğerki bir takipçi satın almak isterseniz en doğru yerde olduğunuzu bilmenizi isteriz.
[Resim: youtube-abone-satin-al-484799.png]
İnternetin bulundugu bütün her yerden daha kolay bir şekilde sitemize giriş yapma imkanları bulunmaktadir. Bu imkanlar ile takipçi al hizmetlerimiz siz değerli kullanıcılarımıza ve müşterilerimize sunuluyor. Bir birinden farkli kampanyalarımız ile müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutarak kalitemizi en üst şekilde hizmet faliyetiyle birlikte vermekteyizdir.
Bununlada bitmeyip kategori olarak bir çok kategorilere sahip olan sitemizde en iyi instagram takipçi satın almak isteyenlerin ideal bir şekilde alacağı takipçi hizmeti bulunmaktadir. Aldığınız takipçi hizmeti hızlı bir şekilde dilemiş olduğunuz ve belirttiğiniz hesaba hızlıca ulaşmaktadir. Eğerki sizlerde bu şekilde takipçi satın almak istiyorsanız hiç durmadan sitemize giriş yapmanız yeterli olacaktır saygılarımızla

Bu öğeyi yazdır

6 Şubat 2023'te Türkiye'de Yaşanan Depremle İlgili MEXC Acil Deprem Yardım Duyurusu
Gönderen: admin - 02-07-2023, 06:47 PM - Forum: My Forum - Cevap Yok

[Resim: e6290w6.jpeg]

6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde yerel saatle 04.17 sularında 7,8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini büyük bir üzüntüyle öğrenerek MEXC Türkiye olarak elimizden gelen tüm desteği sunmaya çalışmak istedik.

MEXC, hayatını kaybedenlerin ailelerine ve tüm Türk halkına yürekten başsağlığı dileriz.

MEXC Türkiye ekibi deprem haberini alır almaz acilen "Türkiye Deprem Yardım Özel Timi" kurmuş ve ihtiyaç sahibi insanlara yardım için malzeme satın almak üzere 1.000.000 TL'lik afet yardım fonu hazırlamıştır.

Türk Kızılay derneği ile iletişime geçerek afet yardım planını paylaşmıştır.

MEXC, durumla yakından ilgilenerek afet yardımının ilerlemesini gerçek zamanlı olarak takipte kalacaktır.

Dualarımız tüm Türk halkı ile beraber! Afet bölgesindeki insanların bir an önce yuvalarına kavuşmalarını diliyoruz.

MEXC Türkiye Ekibi olarak gıda, içecek, temizlik, temel ihtiyaç ve barınma malzemeleri içeren MEXC İnsani Yardım tırımız deprem’den zarar gören ihtiyaç sahiplerine ulaşmak üzere yola çıktı.

Desteklerini eksik etmeyen herkese teşekkür eder, tüm halkımıza başsağlığı, yaralılara acil şifalar dileriz. İnsani yardım tırımızı yola çıkardık.

[Resim: 15m4yf1.jpeg]

[Resim: p9ddx7q.jpeg]

Bu öğeyi yazdır

Hazır İnternet Sitesi Firması
Gönderen: admin - 02-07-2023, 04:59 PM - Forum: My Forum - Cevap Yok

Uygun bir web sitesi, günümüzde işletmeler ve kişisel projeler için önemli bir araçtır. Hazır site seçenekleri, zaman ve bütçe sıkıntısı olanlar için pratik bir çözümdür. Ancak, özelleştirilmiş bir web tasarımının, markanızın imajını ve amaçlarını tam olarak yansıtması için en iyisi olabilir. İyi bir web site tasarımı, kullanıcı deneyimini optimize etmek, arama motorları için uygun olmak ve güncel tutulabilmek için tasarlanmalıdır.

İşletmeler, web sitesi tasarımı için profesyonel bir tasarımcı veya tasarım ekibine başvurmalıdır. Böylece, hedef kitlenize hitap eden, kullanıcı dostu ve arama motorları için optimize edilmiş bir web sitesi oluşturabilirsiniz. Ayrıca, web sitesinin güncel tutulması ve geliştirilmesi için sürekli bir destek de sağlamanız gerekir.

Sonuç olarak, uygun bir web sitesi, işletmeniz veya projeniz için online varlığınızı güçlendirecektir. Hazır site seçenekleri pratiktir, ancak özelleştirilmiş bir web tasarımı daha profesyonel bir imaj ve daha iyi bir kullanıcı deneyimi sunabilir. Web site tasarımı, markanızın amaçlarına uygun ve kullanıcı dostu bir şekilde yapılmalıdır.
ofisto.com.tr

Bu öğeyi yazdır